Adinish.com

Adinish.com


Gift Card Adinish.com - Concept Store online de inspiratie scandinava, dedicat intregii familii

Cauti un cadou pentru o zi de nastere, un babyshower sau pentru oricare eveniment special din viata unei tinere familii? Un card cadou de la Adinish.com este alegerea perfecta!

Adinish.com, primul magazin de puericultura scandinava din Romania este un univers dedicat designului interior, al modei si al puericulturii. Adinish.com se adreseaza tuturor adultilor care aleg sa isi petreaca viata alaturi de copii, apreciaza designul remarcabil, produsele de calitate, au o abordare durabila precum si un simt de responsabilitate pentru mediul inconjurator si societate.

Gift Card Adinish.com - Cate variante de gift card exista?

Exista trei variante de carduri cadou: cardul in valoare de 300 de lei, cardul in valoare de 500 de lei si cel in valoare de 1000 de lei. Plata se face online, cu cardul sau prin transfer bancar. Livrarea cardului se face la adresa specificata de tine cand plasezi comanda si poate fi in format virtual, pe email, sau in format fizic, la adresa destinatarului.

Gift Card Adinish.com - Cum se poate utiliza acest gift card?

Contravaloarea cardului poate fi folosita pentru achizitionarea produselor preferate de pe Adinish.com. Daca suma articolelor cumparate este mai mare decat valoarea cardului, detinatorul va achita diferenta de plata. De asemenea, daca valoarea produselor nu depaseste contravaloarea cardului, diferenta ramasa se poate folosi la o noua comanda pentru produse, utilizand acelasi cod.

Codul cardului cadou va fi introdus in cosul de cumparaturi, inainte de plasarea unei comenzi.

Daca vrei sa descoperi produse pe care le poti oferi in dar prin intermediul unui astfel de gift card, intra aici.
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti