Adinish.com

Adinish.com

Valoare:
Cantitate:

Card Cadou Adinish.com - Concept Store online de inspiratie scandinava, dedicat intregii familii

Cauti un cadou pentru o zi de nastere, un babyshower sau pentru oricare eveniment special din viata unei tinere familii? Un card cadou de la Adinish.com este alegerea perfecta!

Adinish.com, primul magazin de puericultura scandinava din Romania, este un univers dedicat designului interior, al modei si al puericulturii. Adinish.com se adreseaza tuturor adultilor care aleg sa isi petreaca viata alaturi de copii, apreciaza designul remarcabil, produsele de calitate, au o abordare durabila precum si un simt de responsabilitate pentru mediul inconjurator si societate.

Card Cadou Adinish.com - Cate variante de Gift Card ai?

Exista trei variante de carduri cadou: cardul in valoare de 300 de lei, cardul in valoare de 500 de lei si cel in valoare de 1000 de lei (in limita stocului disponibil). Plata se face online, cu cardul sau prin transfer bancar. Livrarea cardului se face la adresa specificata de tine atunci cand plasezi comanda si poate fi in format virtual, pe email, sau in format fizic, la adresa destinatarului.

Card Cadou Adinish.com - Cum se poate utiliza acest gift card?

Contravaloarea cardului poate fi folosita pentru achizitionarea produselor preferate de pe Adinish.com. Daca suma articolelor cumparate este mai mare decat valoarea cardului, detinatorul va achita diferenta de plata. De asemenea, daca valoarea produselor nu depaseste contravaloarea cardului, diferenta ramasa se poate folosi la o noua comanda pentru produse, utilizand acelasi cod.

Codul cardului cadou va fi introdus in cosul de cumparaturi, inainte de plasarea unei comenzi.

Daca vrei sa descoperi produse pe care le poti oferi in dar prin intermediul unui astfel de gift card, intra aici.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind