Termeni si Conditii

Termenii si conditiile de vanzare pe site-ului mygiftcards.ro al companiei LEMON & LIME CONSULTING SRL sunt valabile pentru achizitiile facute in Romania. Termenii si conditiile enumerate aici, impreuna cu e-mailul de confirmare, constituie contractul intre LEMON & LIME CONSULTING SRL si Client pentru furnizarea de produse si servicii care pot fi obtinute prin intermediul cardului cadou. Se vor aplica alte conditii sau termeni in functie de produsul sau serviciul achizitionat. Contractul nu poate fi modificat decat daca este convenit in scris sau prin e-mail de ambele parti.

Identificarea Vanzatorului

Vanzarile produselor oferite prin intermediul www.mygiftcards.ro se fac de catre compania LEMON & LIME CONSULTING SRL cu sediul in Strada Mircesti, Numar 51, Etaj 2, Apartament 8, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Camera de Comert din Bucuresti sub numarul J40/17195/2017, cod unic de inregistrare RO 38334121, denumita in continuare LEMON & LIME pentru concizie.

LEMON & LIME a incheiat acorduri comerciale cu companiile care detin ofertele individuale obtinand permisiunea de a le vinde prin www.mygiftcards.ro.

Conformitate

Toate informatiile despre produse si preturi pot fi modificate. Nu ne asumam nici o raspundere pentru erorile datorate calculatorului sau browserului utilizat de client. Toate produsele sunt disponibile in functie de stocul furnizorului la momentul comenzii.

Pretul produsului va fi cel prezentat pe factura si include TVA, acolo unde se aplica. Toate preturile sunt in RON. In cazul in care valoarea unei comenzi este mai mica decat totalui contravalorii Gift Card-urilor comandate din cauza unei erori de pret, clientul este notificat cu privire la eroarea survenita si rugat sa achite diferenta. In cazul in care clientul refuza, plata initiala v-a fi returnata clientului iar codurile emise vor fi invalidate.

Disponibilitatea produselor

Informatiile de pe site in legatura cu disponibilitatea unui produs nu sunt obligatorii. Desi LEMON & LIME verifica in mod constant disponibilitatea stocului si asigura actualizarea site-ului corespunzator, exista posibilitatea ca site-ul sa nu reflecte stocul actual. In cazul in care produsul achizitionat nu este disponibil, LEMON & LIME va notifica cumparatorul in termen de 48 de ore, indicand timpul de asteptare pentru realizarea comenzii, daca este posibil. In cazul in care clientul informeaza LEMON & LIME ca nu este dispus sa astepte, suma platita va fi returnata clientului.

Comanda si Plata

Clientul interesat de achizitionarea unui produs sau serviciu aflat la vanzare pe site-ul www.mygiftcards.ro are obligatia de a verifica exactitatea detaliilor comenzii inainte de trimite comanda spre procesare. La plasarea primei comenzi, clientul trebuie sa completeze un formular cu diverse informatii personale: numele complet, adresa de email, adresa completa de expediere si numar de telefon (daca alege livrarea produsului prin curier), e-mail destinatar, data livrare. Clientul creeaza si o parola. Clientul poate plati prin card de credit, debit direct pe site sau prin transfer bancar folosind datele contului incluse in emailul de confirmare a plasarii comenzii. Dupa ce a selectat o metoda de plata, clientul confirma comanda intr-un mod definitiv si irevocabil. Aceasta confirmare presupune acceptarea acestor conditii generale de vanzare. Dupa procesarea platii, aceasta nu poate fi anulata de catre LEMON & LIME la cererea cumparatorului. Pentru plata prin card de credit sau debit pe site, clientul confirma adresa de facturare, produsul sau serviciul achizitionat si pretul total. Clientul furnizeaza numarul cartii de credit sau debit cu data expirarii si codul de securitate al cardului (CVV). LEMON & LIME isi rezerva dreptul de a refuza sa onoreze o comanda plasata de un consumator care nu a platit total sau partial valoarea unei comenzi anterioare sau cu care sunt in curs de solutionare litigii legate de plata. LEMON & LIME isi rezerva dreptul de a solicita clientilor detalii necesare pentru deblocarea unei comenzi a carei modalitate de livrare este prin curier. Astfel de solicitari se vor face prin e-mail. Livrarea comenzii prin curier se va face la data specificata de client in timpul plasarii comenzii atata timp cat este plasata cel putin cu 48 de ore inainte de data de livrare specificata. LEMON & LIME nu isi asuma raspunderea pentru livrarile esuate cauzate de informatii eronate oferite de cumparator la plasarea comenzii.

Metode de Plata

Platile pot efectuate cu carduri de credit VISA sau MasterCard. Securitatea tranzactiilor este garantata de un sistem de plata criptat cu coduri de securitate si executat printr-un sistem Secure Sockets Layer (SSL). Prin urmare, tranzactia este considerata la fel de sigura ca o plata cu card de credit sau debit efectuata printr-un terminal POS.

Plata prin transfer bancar reprezinta o alta optiune de plata. Informatiile necesare pentru efectuarea platii sunt trimise cumparatorului care alege aceasta metoda de plata pe email, imediat ce comanda este plasata. Cumparatorul are 48 de ore din momentul plasarii comenzii pentru a transmite dovada efectuarii platii in contul LEMON & LIME pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Neplata comenzii determina anularea acesteia si dreptul de a invoca neindeplinirea contractului pentru cumparator este reziliat.

Servicii Cilenti

LEMON & LIME incurajeaza transmiterea comentariilor, intrebarilor legate de comenzi /produse sau sugestii care pot imbunatati serviciile si produsele oferite prin completarea formularului dispinibil pe sectiunea Contact a site-ului sau pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Pentru a fi informati in prealabil despre promotii si noutati legate de ofertele mygiftcards.ro, cumparatorii si vizitatorii site-ului au optinea de a se abona la Newsletter.

Proprietati Intelectuale

Acest site in ansamblu si toate materialele continute sunt protejate de drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala. Prin urmare nu este permisa utilizarea, modificarea, imprimarea, afisarea, reproducerea, distribuirea sau publicarea informatiilor continute in acest site fara acordul prealabil scris al LEMON & LIME. Acest site poate contine materiale protejate de drepturile de proprietate intelectuala ale unor terte parti.

Informatii Certificate si Informatii privind Terte Parti

www.mygiftcards.ro poate contine referinte la alte site-uri (link-uri). LEMON & LIME isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul si materialele accesibile acestor site-uri sau care pot fi obtinute prin intermediul acestora. Orice link-uri catre alte site-uri, precum si orice alte trimiteri la informatii de la terte parti, nu vor fi in nici un fel considerate ca o aprobare explicita sau implicita de catre LEMON & LIME. Intrebarile si comentariile referitoare la site-urile reamintite de link-uri trebuie adresate administratorilor site-ului

Excluderea Raspunderii

Materialul de pe www.mygiftcards.ro poate contine informatii inexacte si erori tipografice. LEMON & LIME isi declina orice raspundere pentru orice pierdere sau dauna cauzata sau legata de afilierea utilizatorilor site-ului la informatiile conținute in acesta. LEMON & LIME isi rezerva dreptul de a modifica site-ul si continutul acestuia in orice moment fara notificare prealabila.

Accesul si Utilizarea Neautorizata a Site-ului

Utilizatorii site-ului au permisiunea de a consulta numai documentele specificate in meniurile site-ului. Se interzice orice incercare neautorizata de a depasi sau de a eluda protectiile site-ului, de a utiliza sistemele care ruleaza sau sunt conectate la site-ul web pentru orice alt scop decat cel pentru care au fost destinate, de a nega serviciu pentru utilizatorii autorizati. Orice astfel de actiune va fi adusa fara intarziere in atentia autoritatilor competente si urmarita in toate instantele civile si penale in conformitate cu legile si conventiile internationale actuale.

Responsabilitati si Garantii

LEMON & LIME garanteaza ca toate Gift Card-urile de pe site corespund produselor sau serviciilor realizate la standarde de inalta calitate, asigurandu-se ca fiecare dintre companiile prezente pe site-ul nostru (PARTENER) organizeaza pe cheltuiala proprie, mijloacele, personalul tehnic si ce altceva este necesar in acest scop. LEMON & LIME garanteaza ca: (a) activitatile si materialele vor fi efectuate si realizate folosind cele mai bune mijloace; b) ceea ce se va face in cadrul Contractului nu va contine elemente de natura sau scop care ar putea cauza prejudicii personale, morale si / sau personale tertilor si / sau incalcarii legilor si / sau reglementarilor; c) Produsele sau serviciile achizitionate de Client sunt realizate conform prevederilor legii aplicabile.

Forum competent

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre LEMON & LIME si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind