Balixir - Cosmetice 100% naturale din Bali

Balixir - Cosmetice 100% naturale din Bali


From Bali with Love!

Intr-o lume plina de cosmetice de tot soiul, BALIXIR, primul magazin online din Romania ce comercializeaza exclusiv produse cosmetice 100% naturale din Bali, promoveaza o noua viziune despre ingrijirea pielii. Datorita naturii sale vulcanice, insula Bali are o fertilitate exceptionala, iar produsele cosmetice 100% naturale din Bali, realizate cu ingrediente de cea mai buna calitate, sunt ideale in tratamentele de infrumusetare disponibile in spa-urile de cinci stele din intreaga lume.

Bucura-te de o stare de bine, de tot ce e mai bun si mai placut pentru corpul si spiritul tau folosind cele mai renumite si apreciate marci de cosmetice din Bali, cum sunt: Sensatia Botanicals, Utama Spice, Bali Balance sau Bathe. Combinatiile de ingrediente naturale 100%, cat si calitatea inalta fac din multi-brand-ul BALIXIR o prezenta unica, exotica, cu adevarat speciala pe piata din Romania. NU vei gasi nicaieri in Romania asemenea produse!

Daca vrei sa faci un cadou de suflet, Gift Card-urile BALIXIR disponibile aici sunt alegerea perfecta! Cumpara un Gift Card si destinatarul cadoului tau va putea folosi cardul pentru a achita contravaloarea unei comenzi pe site-ul BALIXIR.

Vrei mai multe detalii? Viziteaza site-ul BALIXIR aici.
Toate Giftcard-urile noastre pot fi livrate in format electronic sau fizic, ambalate sub forma unui cadou, la adresa destinatarului.

Plata se poate face direct pe site, cu cardul sau prin transfer bancar.
Ai intrebari suplimentare legate de Gift Card? Acceseaza rubrica Contact
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti
Politica Cookie-urilor Sunt de acord