Balixir - Cosmetice 100% naturale din Bali

Balixir - Cosmetice 100% naturale din Bali


Gift card Balixir - Cosmetice 100% naturale din Bali

Vrei sa oferi celor dragi o experienta unica, prin care sa redescopere frumusetea naturala? Cumpara un gift card Balixir si ofera-le celor dragi experienta unica a cosmeticelor 100% naturale din Bali.

Balixir este primul magazin de cosmetice naturale din Bali fondat in Romania. El promoveaza o viziune noua si inovatoare asupra ingrijirii pielii. Cu ajutorul unui gift card Balixir poti oferi sansa cuiva drag sa descopere adevaratele cosmetice de calitate superioara din colectiile Sensatia Botanicals, Utama Spice, Bali Balance sau Bathe. Toate acestea sunt o combinatie unica de ingrediente 100% naturale, care fac pe oricine sa se simta ingrijit si special zi de zi.

Gift card Balixir - alege un card cadou din optiunile existente!

Poti comanda un astfel de card cadou cu urmatoarele optiuni: un card de 150 RON, 250 RON sau de 350 RON. Plata se face online, cu cardul, sau prin transfer bancar iar noi livram cardul cadou la adresa specificata de tine in format virtual, pe email, sau fizic la adresa destinatarului.

Card cadou Balixir - cum poate fi utilizat acest gift card?

Detinatorul va putea utiliza acest card cadou Balixir pentru a achita in mod integral sau partial contravaloarea produselor achizitionate de pe site-ul Balixir.

Daca vrei sa vezi produsele si sa descoperi viziunea total aparte a brandului Balixir cu privire la ingrijirea personala, intra aici.
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti