byEDA.ro

byEDA.ro


Gift card byEDA.ro - Colectii proprii de imbracaminte Adelina Pestritu

Vrei sa oferi cuiva drag un cadou pe care sigur il va tine minte? Un gift card byEDA.ro este alegerea ideala. Acest card cadou ii va oferi detinatorului acces la magazinul online al Adelinei Pestritu, un boutique multibrand care, alaturi de marca proprie Adelina Pestritu, propune colectii de produse cool ale unor designeri romani, precum si o gama vasta de rucsacuri, posete si genti Made in Italy

Card Cadou byEDA.RO - ce optiuni poti alege pentru acest gift card?

Poti alege orice card cadou byEDA.ro dintre optiunile disponibile: un gift card de 100 RON, 300 RON sau de 500 RON. Plata se face online, cu cardul, sau prin transfer bancar iar noi livram cardul cadou la adresa specificata de tine in format virtual, pe email, sau fizic la adresa destinatarului.

Gift card byEDA.RO - cum poate fi folosit cardul?

Un gift card byEDA.ro ofera detinatorului oportunitatea de a achizitiona produsele preferate de pe magazinul online byEDA.ro, achitand integral sau partial contravaloarea cosului de cumparaturi prin intermediul cardului.

Toate produsele sunt realizate de catre designeri si fac parte din colectii premium. Fiind o fana infocata a caselor de moda, Adelina reuneste pe magazinul sau online doar piese de calitate. Asadar, poti face un cadou unic, la cele mai inalte standarde de calitate, oricarei persoane.

Daca vrei sa vezi produsele disponibile in magazin, intra aici.
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti