Camara Greceasca

Camara Greceasca


“Atentie! Provoaca dependenta!” o spun consumatorii de produse din Camara Greceasca.

Ulei de masline extravirgin certificat BIO in culori solare si gust dulceag, masline puse in saramura dupa traditia greceasca, migdale inimoase si aromate sunt doar cateva din produsele care au reusit sa-si faca loc in camara multor pasionati de bun, curat si sanatos. Toate produsele iau lunar drumul cel mai scurt intre Grecia si camara ta garantand astfel promisunea prospetimii.

Cumpara un Gift Card si destinatarul cadoului tau va primi de la noi un cod ce va aplica o reducere echivalenta cu valoarea Gift Card-ului ales la o comanda plasata pe site-ul Camara Greceasca pentru orice produs.

Vrei sa vezi despre ce e vorba? Viziteaza site-ul Camara Greceasca aici.
Toate Giftcard-urile noastre pot fi livrate in format electronic sau fizic, ambalate sub forma unui cadou, la adresa destinatarului.

Plata se poate face direct pe site, cu cardul sau prin transfer bancar.
Ai intrebari suplimentare legate de Gift Card? Acceseaza rubrica Contact
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti
Politica Cookie-urilor Sunt de acord