Camara Greceasca

Camara Greceasca

Valoare:
Cantitate:

Card Cadou Camara Greceasca - un cadou ideal pentru cei ce iubesc alimentele 100% bio!

Cei dragi tie pot descoperi experienta si arta culinara a Greciei prin intermediul unui gift card Camara Greceasca. Oferindu-le un astfel de card le vei garanta acces la magazinul cu specialitati grecesti Camara Greceasca, unde vor putea gasi o multime de bunatati BIO, 100% naturale, de pe taramuri mediteraneene.

Uleiul de masline BIO, maslinele si migdalele, dar si multe alte produse grecesti preparate dupa retetele traditionale - toate acestea prin intermediul acestui gift card Camara Greceasca, oferit in dar de catre tine.

Card cadou Camara Greceasca - ce optiuni exista pentru acest card cadou?

Poti opta pentru un card cadou in valoare de 100 RON, 200 RON sau 500 RON (in limita stocului disponibil). Plata se face online, cu cardul, sau prin transfer bancar. Livram cardul cadou in numele tau in format virtual (pe email) sau fizic (prin curier) la adresa furnizata atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou Camara Greceasca - cum se poate folosi acest card cadou?

Gift cardul Camara Greceasca se poate utiliza pentru a achita integral sau partial contravaloarea produselor achizitionate din magazin online Camara Greceasca.

Afla detalii despre produsele Camara Greceasca si descopera povestea lor aici.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind