Card Cadou IKEA

Card Cadou IKEA


Card Cadou IKEA – Cel mai frumos cadou este posibilitatea de a alege!

Oricat de bine i-ai cunoaste pe cei dragi, e greu sa gasesti intotdeauna cadoul perfect. Cardul cadou IKEA iti vine in ajutor cand esti in pana de idei.

Card Cadou IKEA - ce optiuni am pentru un astfel de card cadou?

Ai de ales intre un card cadou cu o valoare de 300 RON sau un card cadou de 500 RON. Plata cardului cadou se face online, cu cardul, sau prin transfer bancar iar livrarea se face la adresa specificata de tine in format virtua (pe email).

Card Cadou IKEA - cum si la ce poate fi folosit cardul?

Cardul Cadou IKEA poate fi folosit in magazinele IKEA Bucuresti Pallady sau IKEA Bucuresti Baneasa. Acesta nu poate fi folosit pe site-ul www.ikea.ro/ro sau pentru achizitionarea produselor din Restaurantul IKEA, Bistro IKEA sau din Magazinul de Delicatese Suedeze.

Suma de pe card nu poate fi preschimbata in alte modalitati de plata si nu se poate transfera pe alte carduri IKEA.
Detinatorii unui card cadou pot achita valoarea integrala sau partiala a cosului de cumparaturi. Daca suma disponibila pe card este mai mare decat valoarea cosului de cumparaturi, diferenta ramane pe card si poate fi utilizata la o data ulterioara pentru a achita un nou cos de cumparaturi.

Cardul este valabil 2 ani de la data emiterii.
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti