Card Cadou IKEA

Card Cadou IKEA

Valoare:
Cantitate:

Card Cadou IKEA – Cel mai frumos cadou este posibilitatea de a alege!

Oricat de bine i-ai cunoaste pe cei dragi, e greu sa gasesti intotdeauna cadoul perfect. Cardul cadou IKEA iti vine in ajutor cand esti in pana de idei.

Card Cadou IKEA - ce optiuni am pentru un astfel de card cadou?

Ai de ales intre un card cadou cu o valoare de 200 RON sau un card cadou cu valoarea de 500 RON (in limita stocul disponibil). Plata cardului cadou se face online, cu cardul, sau prin transfer bancar. Livrarea se face la adresa specificata de tine, in format virtual (pe email) sau fizic (prin curier).

Card Cadou IKEA - cum si la ce poate fi folosit cardul?

Cardul Cadou IKEA poate fi folosit in magazinele IKEA din România sau online, pe site-ul IKEA Romania., alegand "Plata cu card cadou" in pasul 3 al cosului de cumparaturi.

Acest card cadou nu se poate folosi in Restaurantul IKEA, Bistro IKEA sau din Magazinul de Delicatese Suedeze.

Suma de pe card nu poate fi preschimbata in alte modalitati de plata si nu se poate transfera pe alte carduri IKEA. Detinatorii unui card cadou pot achita valoarea integrala sau partiala a cosului de cumparaturi. Daca suma disponibila pe card este mai mare decat valoarea cosului de cumparaturi, diferenta ramane pe card si poate fi utilizata la o data ulterioara pentru a achita un nou cos de cumparaturi.

Cardul este valabil 2 ani de la data emiterii.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind