Carrefour Romania

Carrefour Romania

Valoare:
Cantitate:

Gift Card Carrefour – ofera-i exact cadoul pe care il vrea!

Cel mai potrivit cadou este cel pe care ti-l alegi singur. Asa ca ofera aceeasi libertate persoanelor dragi din viata ta prin Cardul Cadou Carrefour Romania.

Hipermarketul Carrefour reuneste o gama larga si diversa de produse, atat alimentare cat si non-alimentare, printre care produse textile, de casa, pentru masina, electronice, electrocasnice si multe altele. Tot in magazinele Carrefour gasesti produse bio, produse dietetice precum si produse specifice unor alte culturi (Franta, Spania, Italia, Mexic, tari asiatice, etc.) Toate acestea pentru a raspunde nevoilor consumatorilor, oferind acces rapid la o gama diversificata de produse sanatoase.

Acest card cadou poate fi folosit in oricare dintre hipermarketurile Carrefour de pe teritoriul Romaniei, magazinele Carrefour Market, Carrefour Express portocaliu si Supeco.

Gift Card Carrefour – Ce optiuni ai?

Iti punem la dispozitie (in limita stocului disponibil) trei variante de carduri cadou: cardul in valoare de 100 de lei, cardul in valoare de 200 de lei si cel in valoare de 500 de lei. Plata pentru se face online, cu card, sau prin transfer bancar. Livrarea cardului cadou se face in format virtual (pe email) la adresa furnizata de tine atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou Carrefour – Cum se poate utiliza acest card cadou?

Contravaloarea cardului poate fi folosita pentru achizitionarea produselor preferate in oricare dintre hipermarketurile Carrefour, magazinele Carrefour Market, Carrefour Market portocaliu si Supeco din Romania.

Daca suma articolelor cumparate este mai mare decat valoarea cardului, detinatorul va achita diferenta. De asemenea, daca valoarea produselor nu depaseste contravaloarea cardului, diferenta ramasa se poate folosi la o noua sesiune de cumparaturi, utilizand acelasi card.

Vrei mai multe detalii despre Carrefour România? Intra aici.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind