Carrefour Romania

Carrefour Romania


Gift Card Carrefour – ofera-i exact cadoul pe care il vrea!

Cel mai potrivit cadou este cel pe care ti-l alegi singur. Asa ca ofera aceeasi libertate persoanelor dragi din viata ta prin Cardul Cadou de la Carrefour.

Hipermarketul Carrefour reuneste o gama larga si diversa de produse, atat alimentare cat și non-alimentare, printre care produse textile, de casa, pentru masina, electronice si electrocasnice. Tot in magazinele Carrefour, clientii pot gasi si produse bio, produse dietetice precum si produse specifice unor alte culturi (Franta, Spania, Italia, Mexic, tari asiatice, etc.) Toate acestea pentru a raspunde nevoilor consumatorilor, oferind acces rapid la o gama diversificata de produse sanatoase. Gift Card-ul poate fi folosit in oricare dintre hipermarketurile Carrefour, magazinele Market, Express portocaliu si Supeco.

Gift Card Carrefour – Cate variante de gift card exista?

Exista trei variante de carduri cadou: cardul in valoare de 100 de lei, cardul in valoare de 200 de lei si cel in valoare de 500 de lei. Plata pentru Gift Card se face online, cu card, transfer bancar sau cod de reducere. Livrarea cardului se face la adresa specificata de tine cand plasezi comanda si va fi livrat in format virtual direct destinatarului.

Gift Card Carrefour – Cum se poate utiliza acest gift card?

Contravaloarea cardului poate fi folosita pentru achizitionarea produselor preferate in oricare dintre hipermarketurile Carrefour, Magazinele Carrefour Market si Magazinele Carrefour Market Portocaliu. Momentan, Cardul Cadou nu poate fi folosit pentru cumparaturile online.

Daca suma articolelor cumparate este mai mare decat valoarea cardului, detinatorul va achita diferenta de plata. De asemenea, daca valoarea produselor nu depaseste contravaloarea cardului, diferenta ramasa se poate folosi la o noua sesiune de cumparaturi, utilizand acelasi card.

Vrei mai multe detalii despre acest Gift Card? Intra aici.

Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti