DECATHLON

DECATHLON


Card Cadou Decathlon – Pentru cei pasionati de sport!

Redescopera placerea de a oferi cu ajutorul Gift Card-ului Decathlon. Ce oferi de fapt? Acces la echipamente sportive la cele mai bune preturi pentru peste 80 de sporturi!

Card Cadou Decathlon - Cate variante de Gift Card exista?

Exista doua variante de carduri cadou: cardul in valoare de 300 de lei si cel in valoare de 500 de lei iar plata se face online, cu cardul, prin transfer bancar sau cu un cod de reducere. Livram cardul cadou destinatarului, pe email, in numele tau, la adresa si data specificata atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou Decathlon - Cum se poate utiliza acest Gift Card?

Contravaloarea cardului poate fi folosita pentru achizitionarea produselor preferate pe www.decathlon.ro sau in orice magazin fizic. Descopera lista tuturor magazinelor unde se poate achita cu ajutorul cardului cadou aici.

Pentru cumparaturi online, codul si PIN-ul cardului cadou va fi introdus in pasul 3, dupa introducerea datelor de livrare si alegerea modalitatii de plata, folosind campul “Aplica un Card Cadou”. Cardul cadou se poate folosi de mai multe ori, online sau in magazinele fizice, pana la epuizarea soldului (soldul cardului poate fi verificat online aici).

Daca vrei sa descoperi produsele pe care le poti oferi in dar prin intermediul unui astfel de gift card, intra aici.
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti