DECATHLON

DECATHLON

Valoare:
Cantitate:

Card Cadou Decathlon – Pentru cei pasionati de sport!

Descopera placerea de a oferi cu ajutorul Cardului Cadou Decathlon. Ce oferi de fapt? Acces la echipamente sportive la cele mai bune preturi pentru peste 80 de sporturi!

Card Cadou Decathlon - ce variante de Gift Card ai?

Iti punem la dispozitie doua variante de carduri cadou (in limita stocului disponibil): cardul in valoare de 300 de lei si cel in valoare de 500 de lei. Plata se face online, cu cardul sau prin transfer bancar. Livram cardul cadou destinatarului in numele tau pe email, la adresa si data specificata atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou Decathlon - Cum se poate utiliza acest Gift Card?

Contravaloarea cardului poate fi folosita pentru achizitionarea produselor preferate pe decathlon.ro sau in orice magazin fizic. Descopera lista tuturor magazinelor unde se poate achita cu ajutorul cardului cadou aici.

Pentru cumparaturi online, codul si PIN-ul cardului cadou va fi introdus in pasul 3, dupa introducerea datelor de livrare si alegerea modalitatii de plata, folosind campul “Aplica un Card Cadou”. Cardul cadou se poate folosi de mai multe ori, online sau in magazinele fizice, pana la epuizarea soldului (soldul cardului poate fi verificat online aici).

Daca vrei sa descoperi produsele pe care le poti oferi in dar prin intermediul unui astfel de gift card, intra aici.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind