elefant.ro

elefant.ro

Valoare:
Cantitate:

Card Cadou elefant.ro – Mall-ul online al familiei!

Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, oferind celor peste 2.500.000 de clienti o gama extinsa de produse cu livrare prin curier, prin cele 1500 puncte de livrare (Posta Romana, easybox, Posta Panduri) sau in cele 9 puncte de livrare din Bucuresti si din tara.

Ce se poate achizitiona din „mall-ul online al familiei” elefant.ro? Carte autohtona & straina, jucarii, puericultura, ingrijire, ceasuri, fashion, parfumuri si cosmetica, vin & gastronomie, mobilier & decoratiuni.

Ofera in dar un card cadou elefant.ro si destinatarul cadoului tau il poate utiliza pentru a achizitiona orice produs disponibil pe elefant.ro.

Card Cadou elefant.ro - Cate variante de Gift Card ai?

Iti punem la dispozitie trei variante (in limita stocului disponibil): cardul cadou in valoare de 200 de lei, cel in valoare de 300 de lei si cel in valoare de 500 de lei iar plata se face online, cu cardul, sau prin transfer bancar. Livram cardul cadou destinatarului in numele tau virtual (prin email) sau fizic (prin curier) la adresa si data specificata de tine atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou elefant.ro - Cum se poate utiliza acest Gift Card?

Contravaloarea cardului poate fi folosita pentru achizitionarea produselor preferate pe elefant.ro.

Codul asociat cu cardul cadou emis poate fi folosit pentru o singura comanda si nu se pot cumula mai multe coduri la o singura comanda. Cardul cadou se poate utiliza pentru orice produs care nu este marcat cu mesajul „Produs MARKETPLACE”. Cardul Cadou poate fi cumulat cu alte promotii sau oferte, cu exceptia ofertele dedicate membrilor Elefant Premium. Valoarea cosului de cumparaturi trebuie sa fie egala cu valoarea cardului cadou sau sa o depaseasca pentru a-l putea folosi.

Daca vrei sa descoperi produsele pe care le poti oferi in dar prin intermediul unui astfel de gift card, intra aici.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind