elefant.ro

elefant.ro


Card Cadou elefant.ro – Mallul online al familiei!

Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, oferind celor peste 2.500.000 de clienti o gama extinsa de produse cu livrare prin curier, prin cele 1500 puncte de livrare (Posta Romana, easybox, Posta Panduri) sau in cele 9 puncte de livrare din Bucuresti si din tara.

Ce se poate achizitiona din „mall-ul online al familiei” elefant.ro? Carte & carte straina, jucarii, puericultura, ingrijire, ceasuri, fashion, parfumuri si cosmetica, vin & gastronomie, mobilier & decoratiuni.

Ofera in dar un Gift Card elefant.ro si destinatarul cadoului tau il poate utiliza pentru a achizitiona orice produs disponibil pe elefant.ro.

Card Cadou elefant.ro - Cate variante de Gift Card exista?

Exista trei variante de carduri cadou: cardul in valoare de 200 de lei, cel in valoare de 300 de lei si cel in valoare de 500 de lei iar plata se face online, cu cardul, sau prin transfer bancar. Livram cardul cadou destinatarului, in numele tau, la adresa si data specificata atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou elefant.ro - Cum se poate utiliza acest Gift Card?

Contravaloarea cardului poate fi folosita pentru achizitionarea produselor preferate pe www.elefant.ro.

Codul asociat cu cardul cadou achizitionat poate fi folosit pentru o singura comanda si nu se pot cumula mai multe coduri la o singura comanda. Cardul cadou se poate utiliza pentru orice produs care nu este marcat cu mesajul „Produs MARKETPLACE”. Cardul Cadou poate fi cumulat cu alte promotii sau oferte, cu exceptia ofertele dedicate membrilor Elefant Premium.

Daca vrei sa descoperi produsele pe care le poti oferi in dar prin intermediul unui astfel de gift card, intra aici.
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti