Experiente-Cadou.com

Experiente-Cadou.com

Valoare:
Cantitate:

Card Cadou Experiente Cadou Megamall – Ofera-i in dar o experienta de neuitat!

O Experienta Cadou este cea mai simpla si spectaculoasa metoda de a face un cadou. Experiente Cadou Megamall iti pune la dispozitie pe site-ul www.experiente-cadou.com peste 1000 de tipuri de experiente: de la pilotat avioane, elicoptere, motodeltaplane, iahturi, masini de raliu sau supercaruri pana la experiente in natura, de relaxare, artistice sau lectii de dans, teatru, lectii de calarie si multe altele.

Cu ajutorul acestui card cadou, destinatarul se poate bucura de una sau mai multe activitati, poate comanda o caricatura la maestrul Popa's, un portret in ulei la pictorul Cornel Vana sau poate opta pentru o cina romantica la care participantii sunt transportati cu limuzina.

Card Cadou Experiente Cadou Megamall - Ce variante de Gift Card ai?

Iti punem la dispozitie trei variante (in limita stocului disponibil): cardul cadou in valoare de 200 de lei, cel in valoare de 500 de lei si cel in valoare de 1000 de lei, iar plata se face online, cu cardul, sau prin transfer bancar. Livram cardul cadou destinatarului in numele tau virtual (prin email) sau fizic (prin curier) la adresa si data specificata de tine atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou Experiente Cadou Megamall - Cum se poate utiliza acest Gift Card?

Contravaloarea cardului cadou poate fi folosita pentru plata activitatii preferate pe www.experiente-cadou.com. Destinatarul cadoului tau alege activitatea, o adauga in cos si urmeaza pasii de plasare a comenzii. In pasul "Metode de plata" va alege optiunea "Voucher Valoric" iar in baza codului asociat cu cardul cadou contravaloarea acestuia se va deduce din totalul de plata. Daca pretul activitatii depaseste valoarea cardului cadou utilizatorul achita diferenta folosind metodele de plata puse la dispozitie pe site-ul experiente-cadou.com. In cazul in care utilizatorul foloseste cardul cadou pentru o activitate cu un pret mai mic decat valoarea acestuia, diferenta se pierde.

Dupa inchiderea comenzii, utilizatorul primeste un nou voucher de la experiente-cadou.com, in baza caruia poate apoi rezerva activitatea in vederea desfasurarii ei.

Daca vrei sa descoperi experientele pe care le poate alege destinatarul cadoului tau intra aici.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind