Gent's Club

Gent's Club


Gift Card Gent’s Club – Lasa-l sa decida singur!

Nu stii ce i-ar placea mai mult? Lasa-l sa decida singur! Ofera-i acest card cadou, iar el se va bucura de libertatea de a se accesoriza exact pe placul lui cu produse din categoriile Curele, Esarfe Ascot, Cravate, Seturi Cravata, Portofele, Serviete, Ochelari de soare.

Gent’s Club este brand romanesc lansat pe piata in anul 2015 si reprezinta o marca destinat in exclusivitate barbatilor. Brandul propune accesorii curajoase in nuante si imprimeuri aparte, dar care pastreaza bunul gust si decenta tinutei purtatorului.

Produsele Gent’s Club reprezinta cadoul perfect pentru un barbat care isi doreste sa impresioneze placut si in acelasi timp sa pastreze bunul gust in armonia culorilor si asortarea pieselor vestimentare.

Gift Card Gent’s Club - Cate variante de gift card exista?

Exista doua variante de carduri cadou: cardul in valoare de 100 de lei si cel in valoare de 200 de lei. Plata se face online, cu cardul sau prin transfer bancar. Livrarea cardului se face la adresa specificata de tine si poate fi in format virtual, pe email, sau in format fizic, la adresa destinatarului.

Gift Card Gen’t Club - Cum se poate utiliza acest gift card?

Contravaloarea cardului poate fi folosita pentru achizitionarea produselor preferate Gent’s Club din categoriile Curele, Esarfe Ascot, Cravate, Seturi Cravata, Portofele, Serviete, Ochelari de soare. Daca suma articolelor cumparate de pe www.gents-club.ro este mai mare decat valoarea cardului, detinatorul va achita diferenta de plata. De asemenea, daca valoarea produselor nu depaseste contravaloarea cardului, diferenta ramasa pe cardul cadou se pierde, aceasta nefiind disponibila pentru cumparaturi viitoare.

Codul cardului cadou va fi introdus in cosul de cumparaturi, inainte de plasarea unei comenzi si se aplica doar pentru produse din categoriile Curele, Esarfe Ascot, Cravate, Seturi Cravata, Portofele, Serviete, Ochelari de soare.

Daca vrei sa descoperi colectiile de produse pe care le poti oferi in dar prin intermediul unui astfel de gift card, intra aici.
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti