INSIGNIS

INSIGNIS


Gift Card INSIGNIS - ofera-le celor dragi upgrade-ul pe care si-l doreau

INSIGNIS.ro iti pune la dispozitie o gama variata de produse pentru casa, fie ca vorbim despre decoratiuni care capteaza toate privirile, piese de mobilier elegante ori corpuri de iluminat unice.

Povestea INSIGNIS a inceput in anul 2013 iar de atunci INSIGNIS a oferit experiente de cumparare unice livrand produse inedite catre mii de clienti. INSIGNIS alege constant produse de calitate care sa satifsfaca nevoile si preferintele clientilor sai.

Gift Card INSIGNIS - Ce variante de gift card exista?

Exista trei variante de carduri cadou: cardul in valoare de 150 de lei, cardul in valoare de 300 de lei si cel in valoare de 500 de lei. Plata se face online, cu cardul sau prin transfer bancar. Livrarea cardului se face la adresa specificata de tine in e-mail si poate fi in format virtual sau in format fizic, la adresa destinatarului.

Gift Card INSIGNIS - Cum se poate utiliza acest gift card?

Contravaloarea cardului poate fi folosita o singura data pentru achizitionarea oricarui produs disponibil pe site-ul INSIGNIS.ro. In cazul in care valoarea cardului cadou nu acopera contravaloarea comenzii, restul de plata se va achita in conformitate cu modalitatile disponibile pe www.insignis.ro.

Cardul cadou nu poate fi utilizat pentru comenzi cu valoare mai mica decat contravaloarea acestuia. Contravaloarea cardului cadou nu poate fi transformata in numerar si nu poate fi returnata.

Codul cardului cadou va fi introdus in sectiunea “Ai un voucher sau cod promotional? Adauga-l aici”, pagina cos de cumparaturi.

Daca vrei sa descoperi produsele pe care le poti oferi in dar prin intermediul unui gift card INSIGNIS, Intra aici.
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti