Kaufland Romania

Kaufland Romania

Valoare:
Cantitate:

Card Cadou Kaufland - Ofera bucuria de a alege!

Kaufland este unul din brand-urile prezente in Romania care nu au nevoie de nici un fel de prezentare, numele spune totul!

Daca vrei sa faci un cadou inspirat, Cardul Cadou Kaufland disponibil aici este alegerea perfecta! Destinatarul cadoului tau va putea folosi acest Gift Card in orice magazin Kaufland din Romania.

Card Cadou Kaufland - Ce optiuni ai?

Iti punem la dispozitie Carduri Cadou Kaufland cu valoarea de 200 RON (in limita stocului disponibil). Plata se face cu cardul sau prin transfer bancar iar noi livram comanda ta prin curier, sub forma unui cadou, la adresa specificata de tine atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou Kaufland - Utilizare

Gift Card-ul Kaufland se poate folosi in orice magazin Kaufland din Romania. El poate acoperi in totalitate contravaloarea cosului de cumparaturi sau poate aplica o reducere aferenta soldului disponibil daca valoarea cosului de cumparaturi este mai mare decat soldul disponibil pe cardul cadou. Diferenta se achita cu cash, card sau alte metode de plata disponibile in magazin. In cazul in care valoarea cosului este mai mica decat soldul cardului, suma ramasa pe gift card poate fi folosita la urmatoarea sesiune de cumparaturi pana la epuizarea integrala a soldului.

Gasesti oferta Kaufland aici .

Cardurile cadou nu pot fi preschimbate in bani, schimbate sau rascumparate si pot fi utilizate pentu achizitionarea oricarui produs oferit in magazinele Kaufland, cu respectarea restrictiilor legale cu privire la comercializarea unor produse.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind