KINO MED

KINO MED

Valoare:
Cantitate:

Card Cadou KINO MED – Viitorul in recuperare medicala!

Cu o echipa medicala reputata, KINO MED este unul dintre cele mai bine cotate centre de recuperare medicala, kinetoterapie si fizioterapie din Romania. Experienta vasta a echipei, alaturi de tehnologia de ultima generatie, fac din KINO MED un loc eficient si extrem de sigur pentru recuperarea cuiva drag pentru care esti in cautarea unui cadou si care are nevoie de acest tip de servicii.

Specialistii care activeaza in cadrul clinicii KINO MED pun in folosul pacientilor cei peste 20 de ani de experienta in evaluarea, diagnosticul si recuperarea tuturor tipurilor de leziuni si afectiuni musculo-scheletice si nu numai. Folosind propriul model de tratament – pacientul in centrul actiunii – fiecare pacienti KINO MED primeste cea mai buna calitate a serviciului medical prestat.

Serviciile de care destinatarul cadoului tau poate beneficia in cardul clinicii KINO MED sunt:

- kinetoterapie;
- fizioterapie;
- recuperarea coloana;
- biomecanica;
- ortopedie;
- neurologie;
- ortopedie si recuperare pediatrica;

Card Cadou KINO MED - Cate variante de Gift Card ai?

Iei punem la dispozitie trei variante de carduri cadou: cardul in valoare de 100 de lei, cel in valoare de 300 de lei si cel in valoare de 1000 de lei. Plata se face online, cu cardul sau prin transfer bancar. Livram cardul cadou destinatarului, pe email sau prin curier, la adresa si data specificata atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou KINO MED - Cum se poate utiliza acest Gift Card?

Contravaloarea cardului cadou poate fi folosita pentru achitarea serviciilor medicale disponibile in cadrul clinicii KINO MED. Codul asociat cu cardul cadou achizitionat poate fi folosit pentru o singura sesiune medicala si este valabil 12 luni de la data emiterii. Detinatorul trebuie sa prezinte cardul cadou primit la receptia KINO MED pentru a-l utiliza.

Descopera intreaga gama de servicii pe care pe care le poti oferi in dar prin intermediul unui card cadou KINO MED aici.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind