KINO MED

KINO MED


Card Cadou KINO MED – Viitorul în recuperare medicala este aici!

Cu o echipa medicala reputata, KINO MED este unul dintre cele mai bine cotate centre de recuperare medicala, kinetoterapie si fizioterapie din Romania. Experienta vasta a echipei, alaturi de tehnologia de ultima generatie, fac din KINO MED un loc eficient si extrem de sigur pentru recuperarea ta sau a cuiva drag.

Specialistii care activeaza in cadrul clinicii KINO MED pun in folosul pacientilor cei peste 20 de ani de experienta in evaluarea, diagnosticul si recuperarea tuturor tipurilor de leziuni si afectiuni musculo-scheletice si nu numai. Folosind propriul model de tratament – pacientul in centrul actiunii – fiecare pacienti KINO MED primeste cea mai buna calitate a serviciului medical prestat.

Serviciile de care poti beneficia in cardul clinicii KINO MED sunt:

- kinetoterapie;
- fizioterapie;
- recuperarea coloana;
- biomecanica;
- ortopedie;
- neurologie;
- ortopedie si recuperare pediatrica;

Mai multe informatii aici.

Ofera in dar serviciile de recuperare de care cineva drag are nevoie prin intermediul un Gift Card KINO MED.

Card Cadou KINO MED - Cate variante de Gift Card exista?

Exista trei variante de carduri cadou: cardul in valoare de 100 de lei, cel in valoare de 300 de lei si cel in valoare de 1000 de lei, iar plata se face online, cu cardul sau prin transfer bancar. Livram cardul cadou destinatarului, pe email sau prin curier, in numele tau, la adresa si data specificata atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou KINO MED - Cum se poate utiliza acest Gift Card?

Contravaloarea cardului cadou poate fi folosita pentru achitarea serviciilor medicale disponibile in cadrul clinicii KINO MED. Codul asociat cu cardul cadou achizitionat poate fi folosit pentru o singura sesiune medicala si este valabil 12 luni de la data emiterii. Detinatorul trebuie sa prezinte cardul cadou primit la receptia KINO MED pentru a-l utiliza.

Descopera intreaga gama de servicii pe care pe care le poti oferi in dar prin intermediul unui gift card KINO MED, intra aici.
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti