MediaGalaxy

MediaGalaxy


Media Galaxy reprezinta una dintre cele mai mari retele de magazine cu vanzare de produse electronice si electrocasnice ce activeaza pe piata romanasca. De peste 16 ani, MediaGalaxy, pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse, super oferte si inovatie constanta!

Gift Card MediaGalaxy – Cel mai frumos cadou este posibilitatea de a alege!

Ofera prietenilor, familiei sau colegilor de birou posibilitatea de a-si alege chiar ei cadoul perfect.

Card Cadou - Ce optiuni exista pentru un astfel de card cadou?!

Ai de ales intre un card cadou cu o valoare de 200 de lei, cardul cadou cu o valoare de 300 de lei sau cel de 500 de lei. Plata cardului cadou se face online, cu card, prin transfer bancar sau cu un cod de reducere iar livrarea se face la adresa specificata de tine in format virtual, pe email, la adresa destinatarului.


Gift card - Cum si la ce poate fi folosit cardul?!

Cardul Cadou MediaGalaxy poate fi utilizat orice magazin MediaGalaxy din tara si online pe www.mediagalaxy.ro.

Detinatorii unui card cadou pot achita valoarea integrala sau partiala a cosului de cumparaturi folosind sectiunea “Insereaza un voucher” a cosului de cumparaturi online, sau prezentand casierului codul aferent gift cardului primit in magazine. Se pot folosi maxim 2 carduri cadou pe un singur bon, atat online cat si in magazine.

Lista magazinelor unde poti folosi cardul este disponibila aici.
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti