MediaGalaxy

MediaGalaxy

Valoare:
Cantitate:

Card Cadou MediaGalaxy – Cel mai frumos cadou este posibilitatea de a alege!

Ofera prietenilor, familiei sau colegilor de birou posibilitatea de a-si alege chiar ei cadoul perfect.

MediaGalaxy reprezinta una dintre cele mai mari retele de magazine cu vanzare de produse electronice si electrocasnice ce activeaza pe piata romanasca. De peste 15 ani MediaGalaxy pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse, super oferte si inovatie constanta!

Card Cadou MediaGalaxy - Ce optiuni ai pentru un astfel de card cadou?!

Ai de ales intre un card cadou cu o valoare de 200 de lei, cardul cadou cu o valoare de 300 de lei sau cel de 500 de lei (in limita stocului disponibil). Plata cardului cadou se face online, cu card, sau prin transfer bancar. Livrarea se face in format virtual (pe email) sau fizic (prin curier) la adresa specificata de tine atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou MediaGalaxy - Cum poate fi folosit cardul cadou?

Cardul Cadou MediaGalaxy poate fi utilizat orice magazin MediaGalaxy din tara si online pe mediagalaxy.ro.

Detinatorul unui card cadou poate achita valoarea integrala sau partiala a cosului de cumparaturi folosind sectiunea “Insereaza un voucher” a cosului virtual, sau prezentand codul aferent gift cardului primit la casa, daca alege sa-l foloseasca in magazine. Se pot folosi maxim 2 carduri cadou pe un singur bon atat online cat si in magazine.

Lista magazinelor unde poti folosi cardul este disponibila aici.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind