Mega Mall Bucuresti

Mega Mall Bucuresti

Gift Card indisponibil momentan.

Card Cadou Mega Mall - Ofera darul shopping-ului la maxim!

Daca esti in cautarea unui cadou pentru un prieten, coleg sau membru al familiei, nu vei da gresi cu o sesiune de shopping in Mega Mall Bucuresti!

Surprinde cu un card cadou Mega Mall ce poate fi folosit in magazinele partenere.

Card Cadou Mega Mall - ce optiuni ai?

Iti punem la dispozitie Carduri Cadou Mega Mall cu valoarea de 100 RON. Plata se face cu cardul sau prin transfer bancar iar noi livram comanda ta prin curier, sub forma unui cadou, la adresa specificata de tine atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou Mega Mall - Utilizare

Cardul Cadou Mega Mall se foloseste ca metoda de plata in magazinele partenere din incinta Mall-ului. Lista magazinelor partenere o gasesti aici si pentru ca poate suferi modificari in orice moment, iti sugeram sa verifici aceasta pagina in aceeasi zi in care doresti sa folosesti cardul cadou.

Cardurile Cadou nu pot fi preschimbate in bani, schimbate sau rascumparate.

Valoarea unui card cadou se foloseste integral intr-un singur magazin; poti plati contravaloarea cosului de cumparaturi integral cu carduri cadoui iar daca valoarea cosului tau este mai mare decat valoarea cumulata a cardurilor cadou pe care le detii, poti plati diferenta cu cash sau card, in functie de politica magazinului participant.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind