Mirunette Education

Mirunette Education


Tabere Internationale, Cursuri de Limbi Straine in Strainatate si Servicii Educationale

Mirunette promoveaza si ofera programe educationale in strainatate, pentru copii si tineri. Acestea sunt organizate de scoli specializate din Marea Britanie, SUA, Germania, Franta, Spania, Italia, cu experienta de peste 40 de ani in domeniu. Mirunette reprezinta in Romania peste 50 de scoli, licee, Universitati din Marea Britanie – si nu numai – acreditate local, oferind garantia calitatii programelor si relaxarea parintilor ai caror copii le urmeaza.

In toate tarile cu traditie in invatamant, copiii au ocazia sa studieze acolo unde limba straina este vorbita nativ, sa invinga bariera de exprimare si sa actioneze independent intr-un mediu supravegheat, din cadrul unui program integrat. Fondatorii Mirunette au inteles ca programele educationale in strainatate intregesc educatia si si-au asumat promovarea acestor servicii aducand astfel o contributie extrem de valoroasa in educatia pe sistem romanesc. Pana in prezent, Mirunette a indrumat peste 9 000 tineri catre noi experiente culturale si a deschis noi orizonturi educationale. Experienta si feed-back-ul unui parinte sunt cele mai bune recomandari si referinte, iar realizarile reprezinta cel mai elocvent rezultat.

Daca vrei sa faci un cadou de suflet unui parinte care investeste in educatie, Gift Card-urile Mirunette disponibile aici sunt alegerea perfecta! Cumpara un Gift Card si destinatarul cadoului tau va putea folosi cardul pentru a achita integral sau partial contravaloarea oricarui serviciu Mirunette.

Vrei mai multe detalii? Viziteaza site-ul Mirunette aici.
Toate Giftcard-urile noastre pot fi livrate in format electronic sau fizic, ambalate sub forma unui cadou, la adresa destinatarului.

Plata se poate face direct pe site, cu cardul sau prin transfer bancar.
Ai intrebari suplimentare legate de Gift Card? Acceseaza rubrica Contact
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti
Politica Cookie-urilor Sunt de acord