Mirunette Education

Mirunette Education


Gift card Mirunette Education - Investeste in educatia celor dragi!

Cea mai buna investitie pe care o poti face pe termen lung este in educatie. Ei bine, tu poti sa oferi acum sansa unei persoane dragi la o educatie aparte. Cu un gift card Mirunette Education poti oferi acces la tabere internationale, cursuri de limba straina, evenimente educationale si o multime de alte servicii conexe pentru persoanele dragi.

Gift card Mirunette Education - ce tip de carduri poti cumpara?

Exista doua optiuni. Poti alege un card de 500 RON sau unul in valoare de 1000 RON iar plata se face online, cu cardul, sau prin transfer bancar. Livrarea se face la adresa specificata de tine in format virtual, pe email, sau fizic la adresa destinatarului.

Card cadou Mirunette Education - Cum se poate folosi?

Acest card cadou poate fi folosit pentru achitarea integrala sau partiala a contravalorii oricarui serviciu din gama Mirunette.

Mirunette a oferit experiente educationale unice pentru peste 9000 de tineri. Daca iti doresti sa faci cadou o astfel de experienta cuiva special, alege sa cumperi un card cadou Mirunette Education.

Daca vrei sa afli despre serviciile si viziunea Mirunette sau vrei detalii despre ce anume poate oferi acest gift card, descopera intreaga gama de servicii aici.
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti