Pavoni Studio

Pavoni Studio


Gift Card Pavoni Studio – Te-ai gandit vreodata ca poti face cadou "un arhitect"?

Pentru o zi de nastere, aniversare, babyshower sau pentru oricare eveniment special din viata cuiva drag, ai acum ocazia sa oferi o "Capsula de Design" prescrisa de un arhitect pentru a oferi solutii de amenajare interioara pentru camera copiilor, biroul de acasa sau alt spatiu care se doreste a fi reamenajat.

Pavoni Studio este un birou de arhitectura si design interior dedicat proiectarii si serviciilor de consultanta pentru medii educationale si de invatare. Proiectele Pavoni Studio au ca scop cresterea performantei utilizatorului – individual sau echipa, fie ca este vorba de copii, mediul academic sau mediul profesional – prin propunerea unor solutii inovatoare bazate pe metodologii de invatare si predare centrate pe utilizator.

Gift Card Pavoni Studio – Ce oferi cadou?

Consultanta personalizata timp de 1,5h sau 3h, in functie de Gift Card-ul achizitionat, cu un arhitect specializat. Destinatarul cadoului tau va beneficia, la alegere, de oricare doua dintre serviciile de mai jos:

• Analiza a 5 puncte sensibile din spatiul analizat si oferirea de solutii concrete pentru imbunatatirea designului
• Asistenta in alegerea culorilor (zugravit, tesaturi, tapet, finisaje mobilier etc.)
• Realizarea "listei de cumparaturi" premergatoare inceperii unui nou proiect de amenajare pentru a evita costurile ascunse
• Asistenta in achizitionarea obiectelor de mobilier/ decor/ corpuri de iluminat etc
• Realizare moodboard (plansa de atmosfera a spatiului care se doreste amenajat)

Gift Card Pavoni Studio - Cate variante de gift card exista?

Exista doua variante de carduri cadou:

• Cardul in valoare de 490 de lei care garanteaza destinatarului cadoului tau 1,5h cu un arhitect specializat.
• Cardul in valoare de 900 de lei care garanteaza destinatarului cadoului tau 3h un arhitect specializat.

Plata se face online, cu cardul sau prin transfer bancar. Livrarea cardului se face la adresa specificata de tine cand plasezi comanda si va fi livrat in format virtual sau fizic direct destinatarului.

Gift Card Pavoni Studio - Cum se poate utiliza acest gift card?

Beneficiarul cadoului tau va introduce codul unic al Gift Card-ului primit la rubrica “Mesaj” atunci cand programeaza “Capsule de Design” pe site-ul Pavoni Studio.

Acest Card Cadou NU are alte angajamente ulterioare, insa contravaloarea acestuia se poate deduce din achizitionarea ulterioara a unui alt Pachet de Design.

Vrei mai multe detalii despre serviciile Pavoni Studio? Intra aici.
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti