Pavoni Studio

Pavoni Studio

Valoare:
Cantitate:

Card Cadou Pavoni Studio – Te-ai gandit vreodata ca poti face cadou "un arhitect"?

Pentru o zi de nastere, aniversare, babyshower sau pentru oricare eveniment special din viata cuiva drag, ai acum ocazia sa oferi o "Capsula de Design" prescrisa de un arhitect pentru a oferi solutii de amenajare interioara pentru camera copiilor, biroul de acasa sau alt spatiu care se doreste a fi reamenajat.

Pavoni Studio este un birou de arhitectura si design interior dedicat proiectarii si serviciilor de consultanta pentru medii educationale si de invatare. Proiectele Pavoni Studio au ca scop cresterea performantei utilizatorului – individual sau echipa, fie ca este vorba de copii, mediul academic sau mediul profesional – prin propunerea unor solutii inovatoare bazate pe metodologii de invatare si predare centrate pe utilizator.

Card Cadou Pavoni Studio – Ce oferi cadou?

Consultanta personalizata timp de 1,5h sau 3h, in functie de cardul cadou achizitionat, cu un arhitect specializat. Destinatarul cadoului tau va beneficia, la alegere, de oricare doua dintre serviciile de mai jos:

• Analiza a 5 puncte sensibile din spatiul analizat si oferirea de solutii concrete pentru imbunatatirea designului
• Asistenta in alegerea culorilor (zugravit, tesaturi, tapet, finisaje mobilier etc.)
• Realizarea "listei de cumparaturi" premergatoare inceperii unui nou proiect de amenajare pentru a evita costurile ascunse
• Asistenta in achizitionarea obiectelor de mobilier/ decor/ corpuri de iluminat etc
• Realizare moodboard (plansa de atmosfera a spatiului care se doreste amenajat)

Card Cadou Pavoni Studio - Cate variante de gift card ai?

Exista doua variante de carduri cadou:

• Cardul in valoare de 490 de lei care garanteaza destinatarului cadoului tau 1,5h cu un arhitect specializat.
• Cardul in valoare de 900 de lei care garanteaza destinatarului cadoului tau 3h un arhitect specializat.

Plata se face online, cu cardul sau prin transfer bancar. Livrarea cardului se face virtual (pe email) sau fizic (prin curier) la adresa specificata de tine atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou Pavoni Studio - Utilizare

Beneficiarul cadoului tau va introduce codul unic al cardului cadou primit la rubrica “Mesaj” atunci cand programeaza “Capsula de Design” pe site-ul Pavoni Studio.

Acest card cadou NU are alte angajamente ulterioare, insa contravaloarea acestuia se poate deduce din achizitionarea ulterioara a unui alt Pachet de Design.

Vrei mai multe detalii despre serviciile Pavoni Studio? Intra aici.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind