Promenada Mall Bucuresti

Promenada Mall Bucuresti


Promenada Mall | FOR BEAUTIFUL MINDS

Surprinde-i pe cei dragi cu gift card-ul Promenada!

La mall Promenada este usor sa faci cadoul potrivit! Ofera-le prietenilor si colegilor libertatea de a alege cu cardurile cadou Promenada, iar ei se vor bucura de o sesiune de shopping pentru care iti vor mulțumi. Gasesti lista magazinelor partenere aici.

Daca vrei sa faci un cadou inspirat, Gift Card-urile Promenada Mall disponibile aici sunt alegerea perfecta! Cumpara un Gift Card si destinatarul cadoului tau va putea folosi* cardul pentru a achita cumparaturi in magazinele partenere din Promenada Mall Bucuresti sau pentru a primi o reducere aferenta valorii cardului (daca valoarea cumparaturilor depaseste valoarea acestuia).

Vrei mai multe detalii? Viziteaza site-ul Promenada Mall Bucuresti aici.

*Gift Card-urile sunt valabile pana la 31 decembrie 2019
Toate Giftcard-urile noastre pot fi livrate in format electronic sau fizic, ambalate sub forma unui cadou, la adresa destinatarului.

Plata se poate face direct pe site, cu cardul sau prin transfer bancar.
Ai intrebari suplimentare legate de Gift Card? Acceseaza rubrica Contact
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti
Politica Cookie-urilor Sunt de acord