Refresh Therapy

Refresh Therapy


Aquabiking urmat de masaj, un real refresh pentru un stil de viata sanatos!

Dupa ce a cucerit o lume intreaga, aquabiking-ul devine din ce in ce mai popular si in Romania. Pedalarea in apa ne ajuta sa obtinem rezultate mai rapide decat plimbarea pe bicicleta, datorita efortului muscular necesar pentru actionarea pedalelor, care este de pana la doisprezece ori mai mare in apa decat in aer. Miscarile sunt, astfel, intensificate, iar rezultatele inzecite. Toate acestea fara vreun risc pentru articulatii, apa asigurand fluiditatea miscarilor. Acest tip de miscare efectueaza un drenaj limfatic, elimina celulita, transforma grasimea in masa musculara si este ideal pentru persoanele care vor sa slabeasca rapid, au restrictii la efort fizic sau vor sa faca sport si sa se relaxeze in acelasi timp.

Vrei sa oferi aceasta experienta cuiva? Cumpara un Gift Card si destinatarul cadoului tau va primi de la noi un cod ce va aplica o reducere echivalenta cu valoarea Gift Card-ului ales pentru orice servicii oferite de Refresh Therapy.

Vrei sa vezi despre ce e vorba? Viziteaza pagina de Facebook Refresh Therapy aici.
Toate Giftcard-urile noastre pot fi livrate in format electronic sau fizic, ambalate sub forma unui cadou, la adresa destinatarului.

Plata se poate face direct pe site, cu cardul sau prin transfer bancar.
Ai intrebari suplimentare legate de Gift Card? Acceseaza rubrica Contact
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti
Politica Cookie-urilor Sunt de acord