Restaurant Trattoria Fresca

Restaurant Trattoria Fresca

Valoare:
Cantitate:

Card Cadou Restaurant Trattoria Fresca - un cadou cu gust pentru cei care pretuiesc arta culinara italieneasca!

Un Card Cadou Restaurant Trattoria Fresca este un card de acces spre cele mai stilate gusturi din bucataria italieneasca. Preparate din fructe de mare, paste, salate si pestel proaspat care mangaie papilele gustative cu gusturi care mai de care mai curajoase si interesante. Muzica si atmosfera italieneasca vor aduce placere pe chipul oricarei persoane, petrecand o zi speciala alaturi de familie sau de apropiati.

Card Cadou Restaurant Trattoria Fresca - Ce optiuni ai si cum poti plati?

Poti opta pentru un card cadou la Restaurant Trattoria Fresca de 300, 400 sau 500 RON, pe care sa-l oferi in dar. Plata se face online, cu cardul, sau prin transfer bancar. Livram cardul cadou destinatarului in numele tau virtual (prin email) sau fizic (prin curier) la adresa si data specificata de tine atunci cand plasezi comanda.

Card Cadou Restaurant Trattoria Fresca - Cate variante de Gift Card ai?

Detinatorul unui astfel de gift card Restaurant Trattoria Fresca va putea achita nota de plata in restaurant, in valoare integrala sau partiala. Daca nota de plata depaseste valoarea acestui card utilizatorul achita diferenta folosind metodele de plata puse la dispozitie de restaurant. Cardul cadou se poate folosi o singura data.

Gasesti detalii si informatii interesante despre povestea restaurantului aici.

Experienta Gift Giving

Vrei sa surprinzi cu adevarat? Alege Experienta Gift Giving si noi livram Gift card-ul destinatarului, prin curier, sub forma unui cadou. Vezi detaliile mai jos

Folosim module cookie pentru a imbunatati experienta ta de navigare pe site-ul nostru.
Foloseste butonul Sunt de acord pentru a confirma ca esti de acord sau afla mai multe detalii despre informatiile colectate citind