ALTEX - online sau in magazin

ALTEX - online sau in magazin


Altex ofera o gama variata de telefoane, tablete, PC-uri, televizoare, boxe si casti, electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, produse pentru bebelusi si multe alte produse online si in peste 100 de magazine in toata tara.

Gift Card Altex – Cel mai frumos cadou este posibilitatea de a alege!

Ofera prietenilor, familiei sau colegilor de birou posibilitatea de a-si alege chiar ei cadoul perfect.

Card Cadou - ce optiuni exista pentru un astfel de card cadou?!

Ai de ales intre un card cadou cu o valoare de 200 RON*, 300 RON* sau un gift card de 500 RON*. Plata cardului cadou se face online, cu card sau prin transfer bancar iar livrarea se face la adresa specificata de tine in format virtual, pe email, la adresa destinatarului.


Gift card - cum si la ce poate fi folosit cardul?!

Cardul Cadou Altex poate fi utilizat orice magazin Altex din tara si online pe www.altex.ro

Detinatorii unui card cadou pot achita valoarea integrala sau partiala a cosului de cumparaturi folosind sectiunea “Insereaza un voucher” a cosului de cumparaturi online, sau prezentand casierului codul aferent gift cardului primit in magazine.

Lista magazinelor unde poti folosi cardul este disponibila aici.

*Gift Card-urile sunt valabile pana la 31 decembrie 2021
Doresti mai multe detalii? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa afli mai multe despre politica acestor carduri cadou sau despre cum functioneaza ele, contacteaza-ne aici. Unul din colegii nostri iti va oferi detaliile care te intereseaza.
Cantitate
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti