Intrebari Frecvente

Ce este Gift Card-ul?

Foarte simplu: un Gift Card este solutia care te scoate din impas atunci cand nu stii ce cadou sa oferi. Gift Card-ul este de fapt un mijloc de plata pentru achizitia produselor oferite de partenerii nostri in limita sumei inscrise pe el. Altfel spus, cand oferi un Gift Card ii oferi de fapt persoanei careia ii este destinat cadoul optiunea de a alege ceea ce-si doreste din oferta magazinului ales de tine.

Cum pot cumpara un Gift Card?

Gift Card-urile noastre sunt disponibile pentru achizitie doar online, pe site-ul nostru. Procesul este simplu: alegi Gift Card-ul, creezi un cont (daca nu ai deja unul creat) cu datele tale, platesti folosind fie cardul tau de debit/credit sau prin transfer bancar, si noi livram cadoul in numele tau pe email sau prin curier. In cazul in care alegi transfer bancar ca si modalitate de plata, iti vom transmite pe email toate informatiile necesare pentru efectuarea platii. Ai la dispozitie 48 de ore de la momentul plasarii comenzi pentru a ne transmite confirmarea platii pe email. Comanda se finalizeaza doar in momentul in care avem confirmarea platii fie de la client, fie de la banca. In cazul in care confirmarea nu vine in cele 48 de ore mentionate anterior, comanda se anuleaza automat.

Cum se poate folosi Gift Card-ul?

Fiecare Gift Card vine cu un cod de bare/cod de identificare unic in baza caruia comerciantul aplica o reducere egala cu suma inscrisa pe card. Un Gift Card se foloseste o singura data iar valoarea produselor achizitonate trebuie sa fie egala sau mai mare decat suma inscrisa pe card. In cazul in care costul final depasaste valoarea acoperita de Gift Card, beneficiarul poate plati diferenta prin orice metoda de plata oferita de comerciant. Ideea ce sta la baza acestui tip de cadou este aceeasi, indiferent de comerciantul ales de tine - Gift Card-ul se foloseste ca mijloc de plata - insa modalitatea de utilizare a Gift Card-ului difera in functie de comerciantul ales, dupa cum urmeaza:

Cumparaturi On-Line
Codul se foloseste la finalizarea comenzii prin introducerea lui in campul aferent.

Cumparaturi in Magazin
Gift Card-ul se foloseste la casa, inainte de a achita contravaloarea cumparaturilor.

Ce valoare are Gift Card-ul?

Valorile cardului variaza in functie de comerciant. Valoarea minuma este de 100 RON.

Cum se livreaza Gift Card-ul?

Ai de ales intre doua variante de livrare:

Livrare On-Line
Fiecare Gift Card vine cu un cod de bare/cod de identificare unic iar destinatarul Gift Card-ului ales de tine va primi acest cod la adresa de email furnizata de tine cand ai plasat comanda. Nici o grija, ne vom asigura ca livrarea se face in ziua aleasa de tine intr-un format festiv si cu siguranta vom include si detalii legate de utilizarea lui. Iti oferim si optiunea de a adauga un mesaj, o urare sau doar un gand de bine astfel incat cel care primeste cadoul sa se simta special.

Livrare la adresa beneficiarului
Gift Card-ul este livrat cu ajutorul firmei de curierat Fan Courier. Iti putem trimite coletul tie, sau daca nu vrei sa mai treaca pe la tine, il putem trimite direct beneficiarului in numele tau. Daca alegi aceasta metoda de livrare cand plasezi comanda, vei fi rugat sa ne oferi adresa la care vrei sa fie trimis. Costul livrarii va fi inclus in pretul final.  Desigur, Gift Cardul este impachetat sub forma unei felicitari si poti sa adaugi un mesaj, o urare sau doar un gand de bine astfel incat cel care primeste cadoul sa se simta special.
De retinut: ne asumam livrarea la adresa beneficiarului la data preferata doar daca comanda este plasata cu cel putin 48 de ore inainte de data livrarii.

Cum urmaresc livrarea Gift Card-ului?

Daca ai ales sa trimiti Gift Card-ul la o adresa fizica, iti trimitem codul AWB imediat ce coletul este preluat de curier. Livrarea se poate urmari pe site-ul curierului.

Care este valabilitatea unui Gift Card?

Un gift card poate fi folosit timp de 1 an din momentul in care a fost achizitionat. Totusi, valabilitatea poate fi diferita in functie de comerciantul ales. Verifica detaliile Gift Card-ului care ti-a atras atentia pentru a afla cat are la dispozitie beneficiarul pentru a-l utiliza.

Pot anula/schimba Gift Card-ul cumparat/primit?

Comenzile pentru care deja s-a efectuat plata nu pot fi anulate sau modificate. Nu se accepta solicitari de schimbare a Gift Card-ul cu un alt tip de Gift Card disponibil pe site-ul nostru, schimbarea cadoului primit cu suma de bani aferenta cash sau transferata in cont. Toate vanzarile sunt finale.


Brands
Categorii
Valoare
Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta ta de navigare. Prin continuarea navigarii confirmi ca esti de acord cu politica noastra de utilizare a cooki-urilor. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale, te rugam sa citesti